Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har erfarenhet, bott i det stora landet i många år..


Lilla Sweden, stora Amerika

Titeln säger mycket
behövs knappt några ord
här ska allt vara lagomt
inom ram och mall vid bord
kliver man över sträcket
står upp och går emot
då får man nyp i örat
och blir trampad på sin fot!




mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-07 11:34



Bookmark and Share


  louisegirl
Så sant och bra skrivit!
2014-03-07

    ej medlem längre
Bra text
2014-03-07

  Bibbi VIP
Så är det.
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP