Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blicka upp mot ljuset

Kära låga av hopp
du lyser där jag går
bryter fram i mörkret
inre trygghet får
viskar till min själ
mjuka varma ord..
blicka upp mot ljuset
den tid du finns på jord..





mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-07 18:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fina ord.
2014-03-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP