Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När mossig tjurighet ger vika


Trodde väl aldrig



Bor i stad
där centrum upptas av förvildad skog
på ett berg av splittrande natur
där bebyggelse blommar runtomkring

Nu ska det avverkas

Deprimerande gammelgranar ska bort
och annat bråte

Åratals vanskötsel snart ett minne blott

Äntligen får vi luft och frihet

Äntligen får vi stad värd namnet




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 250 gånger
Publicerad 2014-03-07 20:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Stadens vackra silhuett
bevakas på bästa sätt
från skogens muntra bryn
som så vackert är för hyn
tanken på dess figurett
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST