Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betalar bara ut!

Tiden flyter framåt
livet rullar på
arbetar och stressar
för att pengar få
inga bidrag har jag
betalar bara ut!
massa lön till staten
verkar ej ta slut..
nu vill de öka skatten
behöver ännu mer
skulden bara ökar
då Sveriges folk blir fler





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-10 11:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En svår utveckling.
2014-03-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP