Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
March 1, Bagram


Kvinnokropp som morgonsup

Törstigt grep alkisen flaskan.
Morgonsupen
väckte kroppen,
stillade ångesten,
bedövade sinnet.

Hungrigt grep jag tag i dig.
Kvinnokroppen
fyllde ensamheten,
lindrade smärtan,
lagade hålet

hon lämnat.

Tack.

--------------

Thirsty, the alcie reached for the bottle.
The hair-of-the-dog
invigorated the body,
dulled the senses,
appeased the demons.

Hungry, I reached for you.
The female body
dispelled the loneliness,
deadened the pain,
filled the void

she'd left.

Thank you.




Fri vers av Nasruddin
Läst 468 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-03-10 21:45



Bookmark and Share


  Connie
Så bra!
2014-05-29

    Askanden
Salam?

För mulla Nasreddin
är
alkohol haram
2014-05-24

  Ninananonia VIP
Mycket bra..
2014-04-15

  Drömfångare
Båda bra, den engelska versionen snäppet bättre ;)
2014-03-11

  Louise Sparring
Precis så!
2014-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Nasruddin
Nasruddin