Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag umgicks ett tag med en vacker ung kvinna som utan egentlig anledning var blyg. Hon var fin på flera olika sätt men satt ibland fängslad i andras ideal.


Cavalli Jeans

Vem fan bryr sig vad slags jeans du har?
Klart du ser bra ut i dem
Men du ser ännu bättre ut utan
Och lika fin i dina billiga mysbyxor
Jag dras till dig. Fattar du vad det innebär?
Gillar dig t.o.m. i fula militärbrallor

Ja okej, du har små tuttar, och so what?
De passar ju perfekt på dig
De är del av din kropp
Din härliga kropp jag inte kan få nog av
Större skulle inte ha varit samma
Är inte allt perfekt som det är?

Varför jämför du dig med henne?
Hon har ju ingenting
En modellkropp, wow, javisst
Men hur kompenserar det för en glanslös själ?
Jag skulle gärna använt henne
Men är hellre mig själv med dig

Varför söker du fel i dig själv?
Du är ju segrerska
Ta emot min hyllning
Din kropp är fin, ditt inre är vackert
Begrip att du är vacker i din helhet
Att i nuet finns ingen vackrare

Och trots dina jävla Cavallijeans
Är du ändå vackrast
Dina små bröst inberäknade
Som del av dig, helt och hållet
Jag vill ha dig, hela dig
Ta nu av dig de där löjliga jeansen




Fri vers av Nasruddin
Läst 438 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-15 17:26



Bookmark and Share


  Connie
Riktigt bra och underhållande!
2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Nasruddin
Nasruddin