Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medicin

Behöver en explosion.
En uppenbarelse, en vision.
Bryta loss. Skrika rakt ut.
Så jävla neutralt.
Är det såhär det känns att må som en normal.
Behöver känna nått.
Suktar efter ett uppbrott.
Behöver känna.
Behöver fucking känna.
Det är som om någon har satt dit ett lock.
Stängt in allt som vill ut.
Jag vill ut.




Bunden vers av juliamaria
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-11 21:31



Bookmark and Share


  Nolltillhundra
Känner igen mig. Psykofarmaka gjorde samma sak med mig i början. Obeskrivligt jobbigt. Bra förmedlat!
2014-03-12
  > Nästa text
< Föregående

juliamaria
juliamaria