Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bagram, 12 March 2014


Syrien och hjortron ur barnperspektiv

Hjortronbrist på myren
är hemskare är Syrien
Hur fan ska man stå ut
med köpesylt till våfflorna?




Fri vers av Nasruddin
Läst 441 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-03-12 18:19



Bookmark and Share


  Moa Martinsson
Livet är hårt utan bär.
Vem är jag,
vad gör jag här?



2016-09-21

  Ali D VIP
Så är det man har olika perspektiv

Ali
2014-03-14

  Ulf D VIP
Fin humor!
2014-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Nasruddin
Nasruddin