Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dynamitlagom.

Och när din sten är för tung att rulla vill jag vara där med dynamit.
Ja, dynamit.
Aldrig lagom, det är ingenting för mig




Fri vers (Spoken word/Slam) av Jabbahadda
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-13 09:55



Bookmark and Share


  Densen VIP
Om du tillåter...den bokmärker jag gärna:)
2014-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Jabbahadda
Jabbahadda