Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När stöveltrampen klampar högre och närmre.

Gå ner kilo på kortast tid för annars är du ful.
Älska dig som du är, om du passar in.
Späk dig men unna dig för det är du värd.
Jobba hundra procent men måna om din egentid.
Prestera, leverera, konversera. Implodera.

Säg vad du tycker men skit i andra.
För din åsikt skall accepteras precis som den är.
På andras bekostnad.
Stryk medhårs, slicka uppåt och kräk i din egen kammare.
Med öppen dörr.
Så att alla ser.
För det är din alldeles egna rättighet.
Rättighet, shmättighet, sprättighet under tiden som du andas avundsjuka.




Fri vers (Fri form) av Jabbahadda
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-13 19:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Synden i människan gör henne ond.
2015-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Jabbahadda
Jabbahadda