Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret sväljer stoltheten

Jag klipper mina naglar som en tyst protest
Nu kan jag inte klösa dig av planerat misstag
Bara vara, precis som min infekterade tillit
Där jag blev besmittad av ordfel

Mörkret sväljer stoltheten och jag tar tillbaka förlorad hudtid
Låter händerna dansa i takt till dina sovande andetag

Vakuumförpackad gråt är ljudlös

Jag stannar här
Ändå
För ingen annanstans vill jag vara
Beväpnad med klippta naglar
Den sortens naglar som svider dig mest




Fri vers (Fri form) av Jabbahadda
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-31 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jabbahadda
Jabbahadda