Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ankare

Dagar då jag inte bara bär mig själv

När hela världen ligger ovanpå

Ute blåser det

Funderingar om vinden kan blåsa bort mina bihang

I många drömmar har tyngderna återkommit

Tyngder som samlats

Till ett ankare

Fast

Fast jag vill mer

Kliva ut och ur

Det finns så mycket kvar

Inom mig skiner det

Jag bara vet.




Fri vers (Fri form) av Jabbahadda
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-10 11:37



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
En anspråkslös
Dikt med stor tyngd.
Drar Släpande omkring inuti.
efter läsning.
Skört och Fint skaldat!!
:)
2015-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Jabbahadda
Jabbahadda