Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dold agenda

Stoppa pappersvändarna
Här är jag
Stoppa maktknarkaren
Här är jag
Stoppa härskartekniken
Här är jag

Jag finns, jag är på riktigt
Här är jag
Fast i min egen kropp
Här är jag
I mitt jävla raserade tempel
Här är jag

Stoppa misstron
Här är jag
Stoppa hobbydetektiven
Här är jag
Stoppa onanifluktaren
Här är jag

Jag vet inte heller hur jag mår
Här är jag
UtOchInFörvirrad
Här är jag
Blottad mot min vilja
Här är jag
Med ovillig nakenhet
Här är jag

Var förbannat varsam
För här är jag
Sköt ditt jobb
För här är jag
med empati, tack
För här är jag
Och jag är den enda jag som finns
För här är jag
Och det är förbannat viktigt,
för mig




Fri vers (Fri form) av Jabbahadda
Läst 335 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2014-11-15 00:34



Bookmark and Share


    isbjörnspojken
Här är jag! Väldigt stark text.
2014-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Jabbahadda
Jabbahadda