Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar som blir till grus.

Kyrkklockor i fjärran
Stadens brus
Liten är jag som en lus

Explosion
Implosion

Liten som en lus
Liten som en lus

Snön ligger blöt
Människor fryser
Många ligger direkt på marken
Jag ryser

Implosion
Explosion

Kyrkklockor i fjärran
Stadens brus
Kanske var ni många i ert nu sönderbombade hus

Välkomna till landet där vi inte räcker till
Landet som ni om drömt
Där alltför många sin medmänsklighet glömt

Kyrkklockor i fjärran
Stadens brus
Där mångas sista hopp blir till grus

Till grus
Till
G
R
U
S









Fri vers (Fri form) av Jabbahadda
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-22 22:43



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Hm.m. Skrivelse som med
sin aktualitet berör än idag?
;)
2023-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Jabbahadda
Jabbahadda