Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innanförskapet

Lyft mig
Lägg mig varsamt
Verkligheten är så skavande
Låt mig stanna här

Där utanför måste jag stå hård
Det gör alltför ont annars
Utanför för att passa in

Här är jag sann
Mitt bästa jag
Innanför




Fri vers (Fri form) av Jabbahadda
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-10 11:53



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Allting börjar innanför,
där fröet gror och blir
till ett stort träd.
Fin Dikt!
:)
2015-09-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag trivs bäst utanför.
2015-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Jabbahadda
Jabbahadda