Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Länge leve friheten

Bara att köra över
"landets diktatur"
motståndare ligger
ständigt på lur..

De älskar att kväva
vill döda frihets ord..
men ingen ska få hindra
vår rätt på Sveriges jord




mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-15 00:02



Bookmark and Share


  aol
så sant,
2014-03-15

  Bibbi VIP
Applåd!
2014-03-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP