Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra visan till mitt barnbarn

-

Vi såg en fjäril

du och jag

 

med blåa prickar på

 

och himlen

den var blå

 

himmelsblå

 

Vi såg en fjäril

med prickar på

 

med många prickar på

 

Sen såg vi

ja, sen såg vi

 

inget mer

 

för solen

hade gått ner

 

ja, den gula solen

nu gått ner




Bunden vers (Rim) av Madeleine Richter
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-13 11:41



Bookmark and Share


  Anita Westin
Kan höra musiken! Fint!
2014-03-14

    ej medlem längre
fin liten text…i blått
2014-03-13

  Solitaire VIP
Ser med belåtenhet att det fylls på mellan pärmarna :)
Jättefin, borde bli uppskattad!

2014-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter