Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängslans lugn

Oro över att oron är frånvarande
lider av att inte vara trygg

Behovet av oro är min trygghet
aldrig någonsin trygg utan oron




Fri vers (Fri form) av Lotta Nilsson
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-13 21:02



Bookmark and Share


  Nolltillhundra
Känner igen mig något otroligt. Bra beskrivet!!
2014-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Lotta Nilsson
Lotta Nilsson

Mina favoriter
Simmerskan