Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig går man säker

Nu är jag klar med min mundering
skall ta en kvällspromenad..
kyskhetsbältet sitter ordentligt på
och flaskan med försvarsspray är med
visselpipan ligger också i jackfickan
tillsammans med min lilla ficklampa
telefonen laddad och redo att använda
tar även med mitt paraply..
sen ska jag fråga grannen om jag får
låna deras kamphund..
det är alltid trevligt med lite sällskap
om något skulle dyka upp..





mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-14 00:39



Bookmark and Share


  Connie
Verkligheten i ett nötskal!
2014-03-23

  Bibbi VIP
Tänkvärda ord.
2014-03-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP