Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ska djävulskapen ta slut!

Sverige står i lågor
det brinner som aldrig förr
önskar EU försvann
och vi fick stänga vår dörr
inget har blivit bättre
det blir värre för varje dag
våldsamheterna ökar
borde instifta hårdare lag!
det flödar ju utav vapen
och kriminella blir bara fler
ser ondskan breda ut sig
ser hur han står och ler*
så här vill politiker ha det
de vill rasera vårat land!
bryr sig ej om "svenskar"
som byggt upp det med sin hand
de verkar tjäna "den onde"
deras hjärtan är så kall
men det kommer en dag
då det blir deras fall!





mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-14 11:31



Bookmark and Share


  Connie
Politikerna har slagit knut på landet med sina helgalna reformer och producerar hela tiden nya, den ena vansinnigare än den andra. Vad har hänt med oss egentligen, har vi tappat civilkuraget? Varför hör vi inga protester?
2014-03-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP