Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så som man inget ser

Hans hand låg mot hennes
Hon skrattade och sa
skriv den om mig,
skriv den om hur jag
grät hos tandläkaren
och försökte springa uppför en neråt-rulltrappa på ikea
Skriv om hur ont det gjorde
utan att jag erkände det
Skriv om hur jag anstränger mig så mycket för att vara lycklig att det gör ont
Han log,
och sa att hon var galen
Nickande, utan att lyssna, tillade hon
och glöm inte skriva om du älskar mig heller
Men han hör henne inte, han bara drömmer om henne
om hennes frusna hand i hans
om en perfektion som finns någon annanstans




Fri vers (Fri form) av paris
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-14 22:45



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Å den känns så äkta
2014-03-17
  > Nästa text
< Föregående

paris