Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En pojke, en flicka, en fest. Jag antar att han blev besviken på att jag är så förstörd. Argenton -15


stjärnor och kärlek

Stjärnorna var klara och vi hade bara druckit tillräckligt mycket för att inte tveka. Jag dansade på soffbordet med de andra pojkarna när han greppade min handled och förde mig till verandan med en rynka mellan ögonbrynen. De klättrade upp på bilen för att kyssa mig men de visste att han knutit fast min handled med presentnöre. Han sade att han ville gå vilse och jag följde honom i mörkret. Vi tillhörde varandra en timme på en övergiven fotbollsplan under stjärnorna. Jag somnade under hans kavaj till hans vaggsång i en kökssoffa.

Jag vet inte varför jag inte kunde tillåta mig själv att tycka det var vackert. Jag vet inte varför jag blev arg av att han vågade tala om det som om det var mer än mellan två kroppar. Jag vet inte varför stjärnor och kärlek ger mig huvudvärk.




Prosa av paris
Läst 406 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-28 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

paris