Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mars


E.S. ett bloss i rymden

Bättre att vara ensam än att inte ha nâgra vänner
Bättre att grâta i tysthet än att aldrig nâgonsin sörja
Bättre att älska i all sin smärta än att inte älska alls
- din för evigt E.S.




Fri vers (Modernistisk dikt) av paris
Läst 664 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-18 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

paris