Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rymdens ord


Rymden


När jag vaknade
var allt färgat
av våra ord

i mina minnen
låg bokstäver på rad

nu

fångar jag mitt språk
i rymden.




Fri vers (Fri form) av Peter Boström VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-26 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP