Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

336. Kämpande tro




Morgonrodnaden går upp
Min dag är ny och full av tid
Jag vill inte röra den
förrän Du har hållit den
i Din hand
och välsignat den

Dagen är full av tro
en smula tro
en kämpande tro
en tro som har bärkraft
Jag sträcker ut mina händer
och väntar mig stora ting

I tro kämpar jag mig fram
till undrens kraftkälla
Jag håller en gnistrande vattendroppe
i min hand
Tro är en stråle
från den evige Faderns hjärta










Fri vers av Maria T
Läst 354 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-03-15 18:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vill jag också tro! Tack!
2014-06-15

  Connie
Fantastisk vacker!
2014-03-19

    Annika J
Första strofen en fin morgonbön!
2014-03-17

  anits VIP
Så finstämt och vackert skrivet.
2014-03-17

  Michaela Dutius
En dikt som tar tanken med på vandring.

2014-03-16

  b.c.
fint.. tyckte särskilt om första delen..
2014-03-16

  ULJO
Finstämd text
2014-03-15

  mare VIP
Måste bokmärka!
2014-03-15

  mare VIP
Underbar Maria!
2014-03-15

  Bibbi VIP
Joh. 7:38
2014-03-15

    ej medlem längre
Instämmer med walborg här..... fin text.
I tro kan vi förvänta stora ting.
2014-03-15

  walborg
Bokmärker och njuter av denna gudomligt inspirerande text att ta till mitt hjärta
2014-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T