Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våldtagna kvinnor bär livslånga skador!


Våldtäkt på våldtäkt!

Nu är då satan lös
i folk som bara förstör
löper amok på gator
deras penis dem för!
de jagar efter byten
vill förlusta sitt begär
hemska äckliga typer
inga hjärnceller bär!




mare







Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-15 21:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fasansfullt.
2014-03-16

    ej medlem längre
Blir arg bara jag tänker på det...
2014-03-15

  ULJO
Finns inget försvar för människor som våldför sig på andra
2014-03-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP