Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryggheten försvann!

Det måste bli ordning och reda
det måste bli hårdare tag
för ingen går säker i Sverige
här härjar banditer var dag!

Den trygghet som en gång bodde
är borta den finns inte mer
otäck är vinden som blåser
den raserar så allt faller ner!




mare















Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-15 22:35



Bookmark and Share


  aol
ja sannerligen har själv blivit atackerad verbalt på gatan av två män
2014-03-16

  Bibbi VIP
Hesekiel sju igen.
2014-03-16

  ULJO
Det är inte underligt att vårt land är otryggt. Helt oskyldiga människor utvisas. Romers läger rivs. Människor tvingas till tiggeri. Unga får inga jobb. Gamla ska helst visas till ättestupan medan storfinansens konton och magar svämmar över. Vart har vanligt mänskligt medlidande tagit vägen?
2014-03-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP