Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimman


Färdig kastar jag mig ned i det
nedsänkta.

Våra spår har lett mig,
hela vägen.

Undanträngt är mitt eget
jag.

Vår godhet och ondska är gemensam,
vilar på samma sten som dränks
av forsens skum,
försvinner i solens bländande sken.

Våra ekon vilar tryggt
när berget reser sin skugga över
tystnaden.

Allt står stilla,

björkens löv väntar
på villkoren som ska rassla i
vinden.

Himlen följer oss.

Jag vaknar
i min egen säng,
varma ögonblick
rister i min kropp.

Det var längesedan vi
skilde våra kroppars längtan.

Stjärnhimlen blir vår kompass
i dimman som omsluter.







Fri vers (Fri form) av Peter Boström VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-15 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP