Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennan är mitt vapen

Mina ord ska synas
de ska lysa över ark
ingen kan mig hindra
ty min penna är stark
den river barriärer
galopperar över mur
flyger som en fågel
efter instängdhetens bur




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-16 09:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuset ska synas i världen.
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP