Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennan bestämmer

Skriver ut det jag bär
även om jag stör
pennan kontrollerar
leder och för..




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-16 09:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP