Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Scenario i Blå Timme


En cykel lutad mot...

stegande knak mot gistna bryggplank

tjärdoft!

en vattenskräddares lustiga språng
över vattenskiktets spänningsyta

ögat lyfter dimensioner

hörseln skärps

viskningar från fjärran....







Fri vers av _Mian_
Läst 300 gånger
Publicerad 2003-10-31 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_