Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Dunk dunk)

( Dunk Dunk)

mitt huvud slår i takt med musiken

( Dunk Dunk)

sväljer piller

( Dunk Dunk)

dricker vatten

( Dunk Dunk)

smärtan sakta försvinner..




Fri vers av Nettisch
Läst 242 gånger
Publicerad 2006-03-20 22:12



Bookmark and Share


    Louise B
Så jäkla bra.
2006-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch