Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill se ditt namn på displayen

Sitter här med telefonen i handen

kollar bara på den

kan den inte ringa

vill se ditt namn

på displayen

men så kommer det inte

bli..




Fri vers av Nettisch
Läst 301 gånger
Publicerad 2006-03-20 23:02



Bookmark and Share


  Förstörd
Enkel och stilren.
Känner så väldigt ofta
eftersom jag är oerhört kär i en kille,
jag bara väntar och väntar me ninget händer:(
Jättebra skrivet:)
2006-03-24

  Marlene Anna Linnéa
en i-landslängtan... ja, det är så ibland.
2006-03-21

    Louise B
jag tycker att den var fin.
säger mkt om hur du känner.
2006-03-20

    Cronopio
Allvarligt? Vari ligger det poetiska? Mår du dåligt? Tråkigt, verkligen, men tja ... skriv en dagbok om det? Delge oss dina tankar i prosaform, för detta är ... hmm ... kort bästföredatum ...
2006-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch