Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blott ett minne

Min själ gråter

mitt hjärta blöder

djupt inom mig som en rosentagg sitter det ett minne

 

mina ögon gråter

mina läppar kvider

Aldrig ska jag glömma dig




Fri vers av Nettisch
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-03-20 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch