Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU

                                           

                                          Omtänksam

                        Rolig                                     Ärlig

                  söt                                                  smart

            Ställer upp                    DU                         bäst

                     snäll                                              glad
            
                       humoristisk                          bra vän  

                                         Öppenhjärtad

 

Det är vad du är för mig min kära vän




Fri vers av Nettisch
Läst 280 gånger
Publicerad 2006-03-21 16:37



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Vilken söt och rolig kärleksförklaring till din vän :-)
2006-03-21

  Marlene Anna Linnéa
*glittrar* du värmer mitt hjärta!
och du är samma för mig!
2006-03-21

  Marlene Anna Linnéa
vad underbart söt!
härligt om det vore mig du menar!
*kram*
2006-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch