Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt x david för mig kommer du alltid ha en plats imitt hjärta..


minnerna av dig bor inom mig

Du var den första jag sa

 dom tre heligaste orden på jorden

viskade dom i ditt öra

du var min stora kärlek

minnerna av dig

dom bor inom mig

 




Fri vers av Nettisch
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-03-22 00:26



Bookmark and Share


  Julia B
Väldigt fin, ord som man inte glömmer så lätt
2006-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch