Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min framtid


Mitt snurrande väderkvarnsliv

När jag blir stor ska jag bo i en väderkvarn
Den ska ligga i vattnet och ha plexiglas som golv så att man ser alla krabbor och fiskar på botten
I min väderkvarn ska jag mala eget mjöl så jag kan baka semlor
Fast inga platta, som i Skåne
På övervåningen ska jag ha en curlingbana
Sedan ska jag bli teaterregissör och ha en egen teater i ett cirkustält
Och eftersom alla säger att man inte kan ha en dotter som heter Trilla, så får min teater heta det istället
Trilla Teater
Om ni vill komma och hälsa på mig så är ni hjärtligt välkomna
För jag ska ha två små väderkvarnar bredvid min
Som små gäststugor
Det kommer att gå hängbroar från stugorna över till min stora kvarn
Där går man över på morgonen och in till mig
Så får alla varsin semla med varm mjölk




Övriga genrer av osynlig
Läst 372 gånger
Publicerad 2006-03-22 10:16



Bookmark and Share


  livet
Nej vad härligt! jag kommer gärna.. :) sen är det väl en stor grön äng utomhus?
den var väldigt bra skriven, jag ser det riktigt framför mig nu.
2006-09-14

  Markattan
Dit kommer jag gärna och hälsar på :o)
2006-03-25

  Daemon
Pax för övervåningen med 42" plasma-TV!
2006-03-24
  > Nästa text
< Föregående

osynlig
osynlig