Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmde frusen själ

Vårsolen lyste in i rummet
jag öppnade fönstret på vid gavel
och in strömmade fågel musik
mitt hjärta blev så glatt
min frusna vintersjäl värmdes
nu visste jag att det mörka kalla var på väg bort
livet skulle återigen inta med ny blomstring





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-04-26 11:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Hoppfullt.
2014-04-27

  Nolltillhundra
Mycket fin text!
2014-04-27

  Maria Sundelin VIP
Bra vårkänsla
2014-04-27

  Alicia Stenfors
Våren är härlig.
2014-04-26

  © anakreon VIP
Årets ljuvligaste tid!
Calle
applåderar så myggen skingras
2014-04-26

  LindaBirgitta
Känner igen mig. :)
2014-04-26

  Marita Ohlquist VIP
Härligt med pånyttfödelse!
2014-04-26

  Hanna Mari Wallin
spirande känsla av livslust

fint
2014-04-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP