Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
16-03-2014 Söndag. Jag kan, än så länge kan jag


Alfa, Omega

Rämna du jord vid sista frågan!
Lämna oss för att aldrig föraktas!
Som en bortbyting i främmande kvarter
ersattes våra drömmar om den stora bleka fasan,
till kärlekens resa genom tid och rum.

En fullkomlighet i sitt innersta väsen som ger bävan
inför dess allvar. Och nu ser jag början till slutet.
Där Alfa och Omega bor, vilar vår längtan.

Vår länge plågade längtan.

Jag har nu befrielsen i blickfånget.
Den enda ryttaren i stormen som når in till själen
och gråter mina tårar.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-16 17:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus är Alfa & Omega, begynnelsen och änden. Han är den allsmäktige Guden. Gudomens hela fullhet bor i Honom (Kol 2:9) och Han blev människa i Jesus Kristus, Sonen (1 Tim 3:16).
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP