Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemma

När
vägen kröker sig
är jag hemma
bara backen ned
solen bländar
tomhet fyller min bil
och min själ
jag är här för att vandra i kända
skogar
jag här för att lyssna på
älvens brus
jag är här för att känna doften
av hjortronmyren
jag vill att augusti nattens
mörker skall lysa
ångesten behöver vila
det oändliga måste få plats
jag ser vattnet lysa mellan träden.




Fri vers (Fri form) av Peter Boström VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-16 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP