Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom livets kuliser


Läkaren bjuder på lycka skriver ut
piller som pastiller

Avlastad o lycklig fick du ändå offra
din själ för att du inte orkade bära på
bekymmer o misär

Det arma känslolivet fick försakas

När vi inte längre klarar utav att
balansera på lina får vi göra slut
på pinan

Känslorna får sova i den djupa
dvalan men kanske i framtiden
får flyga fria som svalan

Känslor som nu slutat brinna
och tårar som inte längre på
kinden kan rinna

Ett tappert hjärta fortsätter slå
även om det nu mer sitter utanpå.

Rozsi.




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 331 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-03-17 17:43



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Varför döva känslor? Billigt för vården eller ... Mycket bra skrivet/kram
2014-04-02

  Densen VIP
Gumman...tycker den säger även mej själv, en hel del. Jag skulle vilja ge dej någonting... min rader "självförvållat";)

Ps. Inte så illa som det låter;)
2014-03-28

  Carl Mikael Fäldt
Din text är riktigt berörande-men jag vägrar tro att ditt varma hjärta sitter på utsidan!
2014-03-19

  Linda CH VIP
Fint och innerligt om livets kamp.
2014-03-19

  Yeppis
Underbart bra skriven
2014-03-19

  Lars Hedlin
Känslan stark i denna Berörs!
2014-03-18

  SatansSon VIP
läkare inom psykiatri är inte roliga.
2014-03-17

    ej medlem längre
En stark text att läsa..
2014-03-17

    ej medlem längre
Du skriver så berörande.
2014-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs