Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför ett enda andetag

-

På var sida om mittgången säkerhetsbälten
runt midjor

I glasen ouppdrucken whisky (isen smält)

Alla sovande

Sov i sina stolar, framstupa eller
bakåtlutade

ögonen dock vidöppna
inför döden      

I cockpit triumferade ondskan
lekte sin lek mot livet

någon hade önskat godnatt men menat något annat

Färden pågick sedan länge
i enslig ensamhet

utanför ett enda andetag

på väg mot ingenting

I mörker bröts vingarna småningom i Kinesiska sjön

En kall måne och delfiner 
vittnande

 

  




Fri vers av Madeleine Richter
Läst 276 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-03-17 23:11



Bookmark and Share


  Starkast
Blir fångad direkt! Gillar ditt sätt att inte brodera, låta få ord säga mycket.
2014-03-20

    ej medlem längre
Bra spänningshöjare!
2014-03-20

  Lars Hedlin
Jätte bra skrivit!
2014-03-18

    ej medlem längre
dramatik högt upp..
2014-03-18

    ej medlem längre
Bravo!
2014-03-18

  Solitaire VIP
Usch ja, vilken thriller!
Så såg det nog ut.
Snygg, ödesmättad text!
2014-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter