Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kötidskänslan

Tänker att det finns för få av oss,
av dig och dig och dig och
Du förstås.
Av vissa finns det för många,
dom där som gör att även stora utrymmen
känns för trånga.
Sedan finns det den som plötsligt naglat sig fast,
helt utan att fråga om lov och
aldrig ger dig någon rast.
Ja. Om det fanns fler av oss,
hade då kötidskänslan varit mer likt
ett tomtebloss?




Fri vers av Jabbahadda
Läst 223 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-03-18 09:07



Bookmark and Share


  Densen VIP
Ligger ju någonting i det minsann, säger jag och ler;)
2014-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Jabbahadda
Jabbahadda