Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesisidor

Det blir inte poesi bara för att man trycker på enter
jättemånga gånger medan man skriver

men det blir i alla fall fler sidor
som kan brinna, men inte bränna




Fri vers av MMo
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-18 15:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Poesin finns i betraktarens ögon.
Ibland är jag blind.
Ibland klarsynt.
2014-10-27

    ej medlem längre
allt är poesi
2014-04-02

  KYREUS of Sweden
hur vet du det?
2014-03-18
  > Nästa text
< Föregående

MMo
MMo