Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På slak lina

Oskyddad, livrädd
står på en kant

Kliver rakt ut
på slak lina

Över avgrundsdjup ravin
svajar, faller nästan

Känner ändå förtröstan
och skräckens glädje

I mötet med
en annan människa

Tillit, trygghet, tröst, längtan
inom mig och bortom allt är du




Fri vers (Fri form) av Lotta Nilsson
Läst 359 gånger
Publicerad 2014-03-18 21:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra skrivit!
2014-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Lotta Nilsson
Lotta Nilsson

Mina favoriter
Simmerskan