Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ögonblicksbild


Kattfot

-

På marken ser jag en kattfot, nej en tantfot
tänker på min farmor född i en annan tid

Så vänder jag blicken uppåt - mot skyn - glömmer
allt förgängligt

värken, sorgerna, att ett vingslag är ett liv




Bunden vers av Madeleine Richter
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-19 13:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kul fångat, tantfot och tanken på farmor är skoj, sen det fridfulla slutet är fint, fånga dagen, tänker jag
2014-03-20

  Lars Hedlin
Fint förmedlat!
2014-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter