Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekunder av nuet

Vågorna föds
där horisonten
möter min själ

Ger mig ro i orolig tid

Varm sand värmer
fortfarande
saltstänkt hud
när natten faller
i vågornas brus

Tankar vid stranden
som brev i sanden
ord som blev sagda
ord som försvann

Broar mot horisonten
illusioner av liv

Sekunder av nuet
ger mig ro
när vågorna bryts
mot
mina händer

©Skymning Blå




Fri vers av Skymning Blå VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-19 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skymning Blå
Skymning Blå VIP