Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt mig räddas

kasta mig upp
på din pakethållare
trampa mig bort
härifrån
trampa mig bort
från minnena
alla de dåliga
allt det tunga
trampa mig bort
från mig själv
jag lovar
att på din pakethållare
ska jag sitta stadigt
jag ska aldrig vackla




Fri vers (Fri form) av polygon
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-19 21:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du skriver jättefint tycker jag :)
mvh
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

polygon
polygon