Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Följer friheten!

Ingen har rätt att förtrycka mig
som människa, som kvinna jag är
ingen kan bestämma eller tala om
hur att göra, vilka kläder jag bär
frihet är ordet som för mig fram
genom motstånd som råder idag
aldrig jag kommer vika ge upp
friheten är min lag!





mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-03-20 13:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra skrivet...vi är värda att vara fria...
2014-03-23

  Mona Nordkvist VIP
Precis!!
2014-03-22

  CarinaBorg
Jo, det är sant att det är skönast att få säga att man har en egen smak, men en liten uppmuntran kan sitta bra. Det här är bra skrivet.
2014-03-21

  Bibbi VIP
Applåd!
2014-03-21

  louisegirl
Sant!
Mycket bra skrivet!
2014-03-20

  Rozsi.kovacs

Bravo stark text
2014-03-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP