Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursäkt

Det är inte alltid lätt att be om ursäkt
Inte ens när man vet att man betett sig uselt
Det är mycket lättare att man istället blir helt sluten
men testa släpp din stolthet och se att du nog njuter
Mycket svårare att lösa ett förflutet
Så ta dig tid och prata ut i nuet
Vad du känner är något som bara du vet
Det är inte bra att hålla fast allting i huvudet

Högt där ovan molnen
Där är allt förlåtet
Det fick jag lära mig när jag var liten
Jag avundas fågeln
Så pass att när jag sover
Drömmer jag att jag förs bort av vinden

Jag är helt ny på att ta ansvar för någon mer än mig själv
Blandade känslor, minst sagt asballt och oerhört speciellt

Är jag vuxen nu
Allt annat suddas ut
Nu är det jag och du

Men det svåraste med att gå från en till två
är att lära sig att säga förlåt
Även fast man tycker att man är den som har rätt
så får stolthet böja sig för kärleken






Fri vers av The Magpie
Läst 303 gånger
Publicerad 2014-03-20 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Magpie
The Magpie